THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, December 27, 2011

Hi... Long time no see..

heloo suma... siapa suma tu?? lantak la apa pun.. haha

anyway, banyak benda dh berlaku selama aku x tulis blog ni... jasad aku sememang nya dh berada Kuching membawa hati aku yg terluka tok.. chewaah.. haha... dh abis SPM, boring n cuti tok dh 1 bulan dh terbuang dgn rest n playing around the house.... haha.. Insya Allah, minggu depan aku dh boleh start dgn khusus driving ku.. fuhh.. korang mok tauk apa kisah yg menghancurkan jiwa dan raga aku? ok...

ONCE UPON THE TIME...

ku berada di tingkatan empat, n xtauk lah, cm ney lah aku terpikat ngan si tuyuk tok.. sob..sob.. di tingkatan empat mmg banyak classmate ting. 3 ku dh x sma gik class... keadaan ya lah menyebabkan aku pendiam lah juak... ishhh... ada seorang laki tok mmg slalu pandang kat aku.. entah lah pahal...aku tok mmg jenis nak jual mahal esen-esen lah x pandang... n jual mahal ya lah menyebabkan aku kehilangan cinta.. chewaahh.. n, korang mok tauk, laki tok mmg xpat dinafikan mmg byak juak peminat nya.. n laki mmg suka flirt around girls... n time ya ku gik couple aku yg pertama tp, serius, ku mmg xda perasaan cinta ngan nya... dh juak gerek kawan aku dirampas ku.... terkutuk alu jak kerja ku time yaa... n, menyesal pun dh x berguna gik... ishh... laki yg ku couple ya mmg pakei ska2x jak n xda ber debar2x ku oleh nya... n yg ku suka tok mmg ku gik still ska sampei skrang.... hurmmm... n, betapa lah mcm gelas kaca gugok berderai bila ku dgr nya couple ngan org lain... fuhh... gik dpt mengawal perasaan sebab nya x jalan sma ngan gerek nya dpn aku... n, tup tup, ku dgr nya dh break ngan pempuan ya... fuhh.. lega skit... n, beberapa bulan lepas ya, nya couple agik ngan pempuan lain.. adoii.... couple kali boleh menderaikan lagik kaca ya tdik... lmak nya couple, sampei ku chaw dr SMK KID ya dgn membawa hati yg lara... huhuhu... kinek gik still terluka.... n, ku berharap supaya ati ku terbuka utk org lain gik... serius aku terluka, sampei ku tulis lagu yg mmg dr ati aku... huhuhu.. dh lah....

THE END



okey... best x cita ku tek... biasa ba yaa... at least ku gik dpt mengawal kekecewaan aku... korang baca ya iboh tawak... yess... aku mmg jiwang... korang sebok pasal?? haha!! :P ohh yaa... aku telah pun menerima guitar kedua aku masa 1 hari sebelum abis spm.. serius, mmg happy dohh... tp, ada org jeles pulak... hahaha.. biar lah... n, kelas music aku bakal menyusul tidak lama lagik... skrang tok apa ku buat adalah makan, tido, enjoy, tengok tv, tido... hahah... tengok,, byak baju aku dh x muat... gemok dh.. hehe.. n, yaa... PUPU my beautifol dh pun berbunting agik... fuhhh... mmg byak peminat memeng ku nak sekok yaa... hehehe... ok lah... mok makan lok.. tata...titi...tutu... :)

beautifulromances,
raihan suhaimi