THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, January 21, 2012

Okey.. Korang Baca Nie Baik2x yerr?

Salam semua!! apa khabar datuk nenek makcik pakcik adik semua? sihat? bgus... xsihat? sukahati kau lah, kau yg xnak g klinik.. ada ku kesah? haha~ :)

First of all, aku nak mengumumkan bahawa aku taip blog ni dalam bhasa Melayu erkk.. Bukan bahasa sarawak(ye lah, aku kan sarawakian) :P korang jgn lah pkir yg bukan2x, contohnya-->

1) Ehh.. lupa daratan na jak pempuan tok.. nama ko dayang nak? pahal ko malu indah nok klaka sarawak?

2)wooii.. ko ya sedar x cney darah ko tumpah?

isshh... aku mmg xtau nak jwab apa dh? xkan lah nak biar org yg berada negeri lain ternganga dgn bahasa Sarawak aku yg dalam mcm nak nanti? nak bg dorang translate guna internet? hah! jwb2x..

dan lagi, aku pun hairan lah org sekarang ni, i mean, certain lah.. tah apa2x tiba2x x selesa dgn aku.. terutamanya, lelaki... apa diaorg ingat kerja aku ni nak menggatal je ker? eehh... aku pun x ingin dgn ko tau? geli ada lah... hishh!~ perasan betul lelaki zaman nie..(kan aku dh ckp tdi, certain, korang yg x de mengena tu, diam je.. heh)

okey, sekarang, aku ckp apa kegunaan blog aku ni.. ni diari aku.. ada paham? skati aku lah nak post apa pun.. xyah nak sibuk cmmt benda yg tak senonoh kat cni.. hehh~~

!!!dh, xtau lg nak ckp apa.. hahaha..

bye.. :)

0 Comment Make My Life Brighter! :):