THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, June 8, 2012

Benda tok penting... Iboh nak nyalah org jak... please lah~~

salam... ku dh tulis kali keduak dh utk hari tok.. entry kali tok,, ku gik nak meluah perasaan x puas hati aku tok... org nak mdh ku kenja kah, xda maruah kah pa semua.... aku dh xkesah ok? aku x mati org mdh ku mcmya.... janji, aku still jaga drik aku... ku merik situasi tok,,, ku suka ngan sorang laki tok,,, nya tok kdak bodo lah(nerd),,, tp, mmg nya bait ehh... n aku mmg dh fall in love ngan nya.... masalah nya dictok,,, nya dh ada gerek.... so, finee... laki yaa mmg siyesly bait lah ngan aku..... n, ku mmg jenis nak mudah fall in love, aku gugok lah!! pa gik.... then, aku xda merancang pun mok bergerek ngan nya... siyesly.... tp, org yg kta syg dh dpt timak kta, xkan kta mok tolak nak??? aku ngakuk ehh,,, ramey org dh bergerek nang tumpas oleh aku... then,,, kat cney2 pun aku pergi,, nang aku dicop perampas... so, ada ku kesah korang mok mdh aku perampas?? ingat tok,,, mun gerek takorg mena2 syg ngan takorg, xda org yg dpt halang tauk x?? nang dh laki takorg ya, nang kalah oleh aku... pa kes?? aku ada x nuruh takorg putus or break pa semua?? xda nak?? sigek gik ompuan laki aku nak sorang tok,,, yg nya mok berinsah ngan aku pahal? sbb nya tkut hilang laki ya? please lahh... boh hilangkan maruah ko nak dh sedia ilang ya boleh x?? ko nak nyerang aku, nang ku molah bodo jak... sak org mdh ko beriya2.. yahh.... cuba ko sedar kit bleh x? ko ya kasar nak mampus melayan laki ko.... laki ney tahan?? even ko syg kan nya,,, ko xperlu nak buat nya kdak apa kdak even laki yaa bodo n nerd di nangga ko.... please lah.... aku rela lepaskan nya demi ko... nak dimadah ku tkut ngan ko,, xda alu ehh.... makasih jak.... ko xpat nak molah pa2 pun,,, even ko bunuh aku, nang xda pa2 pun jd kat aku.... cuba ko mikir ko mpun,,,, nak org mikir ko beriya2?? neyyy.... last2, ko juak yg rugi oii... apa2 yg ko mdh kat fb, nang sengaja ku x balas... nak dmdh aku cuak,, ehh... ko yang bruk jak setaun jagong ehh.... profesional lah sikit.... org dh nak xmok ko, dimaksa gik.... mok lukak kan dirik sendirik...,, pa makna... ya bruk mintak kesian.... yahhh... aku nangis pun,, pa laki ya kesah nak?? yg laki mok juak ngan aku pahal??? please lah sedar.... laki ya terpaksa tauk x ko??? nya ney ndak x mok benda nak disua ko ke nya.... ko tauk laki ko mcm yaa, gik juak ko nak nyalah org... adooohhh ehhh... aku byak dh benda nak ditemu aku ehh... ada x kdak ko ya?? dh2... tutup kes pasal ompuan,.... laki gik... ko tauk x ko ya bodo?? xpandei molah keputusan dikpun? aku sebodoh2 aku dalam cinta ehh,,, atleast aku tauk, apa yg aku mok.... even aku jd hamba cinta skali pun,, aku dh tauk apa yg ku mok... x kdak ko ya,, sejap ya, sejap tok, sejap nun..... heh.. yupp aku ngakuk, ko first love aku... then,, ko gik ingat x...,,, ku dh nak x melayan ko riya,,, then ko still hantar txt yg ko xtauk pa2 lah pa semua....... first2, ko mdh, ko xpat nak nerimak sapa2 gik dalam hidup ko lepas ko nerimak ompuan yaa... then, malam ku mok friend balit ngan ko, ko ajak ku gerekk... dr cya ku nangga ehh,, ko mmg xda pendirian.... xda pendirian + penipu... yahh.. hahahaha... aku ngakuk mena2 tok,,, ko siyesly mmg dh ada hati ku.... then,, ku xtauk lah pa lam hati ko... then ku rasa,, aku dh merik semua sayang aku ke ko....,,, aku still sama ngan ko even ko sakit kan aku tanpa ko sedar... ada ku kisah ku sakit?? dh ku mdh, atleast aku ada pendirian ku mpun... ko dh mdh ko dh break ngan nya riya,, then?? knek pa jadi... org mdh aku perampas... nak dikata aku nuruh ko break ngan nya, xda juak... time kta cuba mok break riya,, ko mdh ko cideh pa semua, ko mdh ko dh break ngan ompuan ya ... then ko mdh ko xda sapa2 gik..... then aku terimak lah ko balit......... dh benda tok jd kdak tok,, ko mdh ko xpect,,,.... then,, knek,,, aku jd mangsa.... tuyuk juakk.... xpsal2, aku knak...ehhhh.... aku tauk ku nang salah juak ehh... tp, yg ku plik, ko mdh ko xpect?? sampei wak ko x knal2 ngan grk ko mpun juak... dh 2 taun weiii... ko knal2 gik sikap gerek ko ya?? yaarabbi.. nang ilek jak ku nangga ku aim org.... ehhh... nang vavi lahh... ada ku kesah ehh? if ko baca tok ehh,,, tok ku bna2 mintak, ko jaga drik ko bgus2.... ko xpayah nak mdh kebodohan ko ya ke aku.... ko ya sakit,,, jaga drik mena2... ko msti ingat pa ku slal mdh.... malas ku nak mention kat ctok... ko mpun taukk... then dunia,,, korang iboh nak salah perampas lam dunia tok ok?? if korang pun couple yaa nang bnar2 setia,,, xda kan berlaku perkara yg x diingin... tersua2 pun perampas ya,, mun korang pun couple ya x nak melayan,, xda juak ehhhh.... org just dpt nganok jak.... xda cdak tauk pa2 ehh... kosong ehhhh... yahh... dh lah.. 

0 Comment Make My Life Brighter! :):