THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, June 10, 2012

Life..so short..

Salam.. Hi blog... hehe... now i realize... mun aku ada problem jak ku ngagak blog tok... berguna juak ko duhal ngan aku tek syg.. hahaha.. thax lah ngan google coz korang dh bukak blog tok.. nangga aku dh jadikan tok diari aku dh... nehhh~~ biarlah...

now ku xtauk pa nak dimolah tgh malam mcmtok... boring nak tertonggeng dh aku tokk... nak dimadah mok tdo,, dr tdik juak makin membesar mata tok.... ehh... lantak lah pa pun,... mun boleh dalam blog tok ehh,, aku mok crita segala yg ada dalam hati ku tok... semua secret of akochan kan ku mdh... tp, yalah tek,,, tok public nak apa kdak blog tok... aku adalah meluahkan skit2 lah,... jgn x makei muas hati ehh.. dh semua org xpat ku nak mdh,,  semua org x pat dicayak... how aku mok luahkan ngan cdak?? lak ku mdh lak,, tersebar juak nya... nangga blog tok,, mmg nya akan mengantoikan segala2 nya but atleast ada berlapit skit... hehehe... now,, knek aku akan crita benda yang berlaku sepanjang ak x tulis blog tok... heh..~

tauk x, b4 exam da real SPM,, aku telah pun membawak kan dirik aku ke Kuching tok... so dgn rasmi nya,,, aku daftar jadi calon menumpang... byak2 org yg tauk aku mok pindah...,,, sorang jak yg caring pasal study aku... nya lah cikgu aku,... sobb2.. terharu gila aku time aku peluk nya tme ku last day kat skolah yaa... then,, b4 ku pergi,, nya slalu nanyak pa problem ku sbenar nya... sorry teacher... ukan ku x mok nak mdh,, tp, keadaan mmg xpat nak mengizinkan... so now,, mun ktk ada baca tok,, ktk akan tauk... actually,, aku sbenar nya pressure sial ngan life aku kat cyaa.. dh juak taun aku mok SPM... aku terpaksa melayan semua kerenah manusia nak xtauk pa benda nya nak x puas ati.... sbb yaa,,, nektok ehh,, aku nang jd pendendam...(thax a lot lahh... korang very smart) so,, now,, aku akan buat apa yg aku rasa betul... lantak nya lah perasaan org cyaa.. cdak ada mok jaga perasaan aku?? heh... my dad?? nya lah sbenar nya mdh aku perlu pindah... nya mdh blajar kat cney2 pun sma jak...(palaotak sma,,, aku seksa alu ngan suasana baru...) then,, mama aku pun mcm biasa,, membebel...........................~~~~~ jak kerjanya.... aku duli apa... badan aku,, ukan badan cdak... so,, kuar result,, upa taik kambin jak upa... ya lah ku malas,,,,.... time 2011, aku mmg xpat sambut raya pun,,, sakit koat aku ehh,,,... xpernah aku mcm yaa... nang dh kdak batang papan dh aku dalam masa beberapa hari jak... puasa aku dh terlintang pukang embak gastrik aku nak terlampau siyes yaa... ya juak time ya,,, xtauk pa ubat mok dimakan.... skaki makan pil silog(tah nya.. hehe) yaa,,, huhh!! asal aku makan, kuar balit... aku makan,, kuar balit... nasib lah puasa aku banyak ku dpt complete.... mun ndak,, adoi ehh.. mok ganti yaa lah merinsak nyawa ku.. heh... so,, raya 2011, aku beraya kat katil jak... best!! yahh.. gastrik + demam... nang best... abis giya jak cuti raya... tp,,, aku nang terharu ilak lah... pengorbanan mama time yaa,, mun dikenang knek tok,,, nang xpat terbalas ehh... terharu aku.. isskk2.. nya jaga aku... jaga aku mena2 ehhh... kdak dh x tentu tdo dh nya oleh aku time yaa... ngenang yaa alu aku touching.... aku mengerang sikit waktu malam,, nya dh tersedar dr tdo.. adoii2... mun dikenang ehh,, byak nak mampus dosa aku ngan mama ku ya... huhu... dh2!!! pa gik tek oo... pasya,,, time aku SPM ya tek ehh,, aku flu... sigek gik,, time spm ya,, aku nang bena2 menyusahkan mama aku... setiap kali exam paper break ehh,, nya msti agak aku... wajib... embak aku makanan... (time yaa,,, siyesly,, xda nafsu mok makan... siyes!!) nang caka juak anak kdak aku tok... x pandei ngenang budi org tua... then,, ney ndak mama ku frust nangga result aku upa taik manok yaa... ishh2... aku jak nang pandei menghargai... then,, aku flu lah tek....pas abis SPM,, sebulan lebih aku makan tdo on9 main guitar mandik blablabla.... xda molah pa2... boring alu... ya bruk... hahaha... then,,, lepas 1 month lebih berangguran,, aku pun start working kat....... heh... jd cashier..... n, aku nak slalu terkurung tok pun,, jd bebas.... hahahaha... to be continue.....~~~ (cehh... mdh jak dh ngantok cya... hehe) :)

loveable
xoxo

0 Comment Make My Life Brighter! :):