THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, June 7, 2012

Luahan Hati Ku Yg Kusut Tok...

hi blog... lamak dh x tulis... ya sbb ku bz ngan kerja n now study at fom 6... ku kusut ilak nektok.... ku xtauk nak luahkan ngan sapa.. last2, kat ctok jak lah... nang boh eran nangga ku tulis mcm melampau hari tok... aku dh boring dh mok hidup,, menaaa... mama langsung x pham ngan aku.... setiap yg nya kata mmg dpt bunuh perasaan aku eh... then,,, aku ku mok jumpa kawan ku, pa masalah nya,,,, len lah ku g melelat ke tempat len... yg plik nya, mama ku xda asa malu pun anok aku dpn org... adaka ya satu kepuasan bagi nya.... mun nya gik anok ku, patah lagik org len... semua ku buat serba x kenak ehh... angol menaaa!!! mcm mlm tek,, kempang ati da jak nya madah aku mcm2 dpn counter nak byak org yaa... aku nangis pun dh xguna ehh... then, nya nak nuruh aku terperuk kat umah tok setiap ari jak2!! tauk x, boring!! mun ada benda nak dimolah tek xhal juak ehh...tok x, nang ..... xpandei aku,... life apa kdak tok... nya dimpun x pernah mok meluangkan masa ngan aku n adik2... yes!! aku tauk nya kerja baa... tp, atleast! nya ada masa untuk aku... tok x, setiap hari berkerja eh,, waktu tgh ari jak ku nemu nya, ya pun x sampei pun jam.... apa2 ku mok beli keperluan aku, nya just bagik duit n blah... benda ya ukan depan umah aku alu nemu.,,, mok g tgh bandar nun... n bila ku pergi beli kat tempat terdekat mcm wisma, nya mdh ku pergi menggatal lah.,,,, pa semua.... even ya waktu cuti pun nya kerja..... sampei xda masa langsung ehh... dkt nak malam bruk ku nemu muka nya... aku xda nak nyalah spa2 lam hal tok,,,, nya asyik mdh aku ska menyalahkan org lain dlm setiap situasi yg berlaku.... then!!! ak bingung mena2 ehhh.....!!! aku xtauk gik dh.... dh ku cuba crik kasih sayang kat luar,,, nya gik bego...! ya juak sial sorang empuan kat tempat ku kerja ya,,, nganok aku.... then spa yg mendidik aku jd mcm tok..?? then bila ku jd mcm tok, cdak nganok!! nang kimak ehh... aku nang cpat terpengaruh!! aku xtauk jalan ney aku patut ambik...!!! aku bna2 bingong ehh.... xda org mok brik sokongan ngan aku... mama just tak marah jak ngan aku,,, xda org yg dpt ku cayak dalam dunia tok duhal.... aku nangis gney2 pun,, xda dpt selesai masalah ehh... maybe aku nampak happy, tp eh,,, xda k-org tauk benda dalam hati ku tok... biar lah..... bgus juak org xtauk.... mun org tauk cdak just dapat tetak nangga aku tewas ngan perasaan aku dimpun... aku bna2 x dpt kawal nya... menaaaa....... dalam aku kusut aku camtok,, dtg gik masalah lain.... nang padan juak ngan muka aku.... aku dh byak kecewakan perasaan org, then knek dh terbalit... yess!!! semua mmg dtg bertimpak!!!! aku nang tauk, aku sedar,,, rupa aku len dr yg dalam hati aku.... aku dh madah tek, aku mmg x pat mok control perasaan aku mena..... once ku dh cinta ilak ngan org yaa, xda org dpt bunuh cinta yaaa, walaupun org ya pun.... nya buat aku sakit ney pun,,, aku x kan mengaku kalah.... sbb aku tauk,, aku just ada ya jak knek utk aku lepas kan semua apa yg aku rasa.... even nya x da perasaan ngan ku,,,, apa ku kisah..... mama ku mdh aku mmg dh xda maruah.... mdh lah apa pun,,, yg penting aku gik pandei jaga dirik aku mena2.... yes,, aku mmg hamba cinta,, tp, atleast,, aku tauk apa yg aku mok.... x mcm org yaa.... nya xtauk apa yg nya mok.... balit2 klak, nya nyakit nya mpun...... sapa x bingong nangga org yg kta sayang ilak2 mok sakit kan drik nya mpun.... aku dh sruh nya pergi,,,, tp, perasaan aku, mmg xpat biar nya pergi... sbb, aku bena2 xda pa gik......... mok harap family,,, waktu aku nangis,,, dpt gik mdh padan muka,,,, tetak pa semua.... aku bena2 terlukak hati aku...... aku agak nya,, aku just dpt benda yg dpt nuruh ilang semangat jak.... makasih semua... pandei takorg bunuh perasaan aku ohhh... mekasih banyakk2..... 

0 Comment Make My Life Brighter! :):